Ismerje meg rendszerünket!

ISMERJE MEG RENDSZERÜNKET!

 

Kérdőíveinkkel segítséget nyújtunk abban, hogy felmérje, mekkora a valószínűsége, hogy bizonyos betegségek kialakuljanak ki Önnél.

 

A rendszer a mellrák, prosztatarák, vastagbélrák, tüdőrák valamint az időskori demencia kockázati tényezőit méri fel az  Ön családi öröksége, egyéni alkata, életmódja alapján.

 

A Kérdések feltérképezik az Ön jelenlegi egészségi állapotát; életkörülményeit; a családjában meglévő krónikus betegségeket, az orvosi vizsgálatok eredményeit (pl.vérnyomás, laborértékek); a táplálkozási és sportolási szokásokat.

 

Az egyes kérdésekhez fűzött magyarázatokat, részletesebb leírásokat elolvashatja, ha a kérdés mellett található kérdőjel ikon fölé viszi az egeret.

Kiértékelés táblázatban összesítve látja a kitöltött kérdések alapján az eredményeit. Itt a színes négyzetek jelentésének megtekintéséhez vigye az egeret az ikonokra, a bővebb leírás elolvasásához pedig kattintson rájuk! A becslés annál pontosabb, minél több kérdést megválaszol.

 

Az Életmód Tanácsok menüpontban személyre szóló tanácsokat adunk Önnek, megmutatva, hogy a kockázati és védőtényezők hogyan értékelhetők, és hogyan tehet további lépéseket az egészsége megőrzéséért. 

Azok számára, akik ennél is többre kíváncsiak, olvasmányos és közérthető stílusban megírt cikkek állnak rendelkezésre a Tudástárban.

 

A kiértékelés és az életmód tanácsok is letölthetők a saját számítógépre, illetve e-mailben elküldhetők háziorvosa vagy dietetikusa  e-mail címére. 

 

Lehetőség nyílik arra is, hogy a szakember a pácienssel közösen töltse ki a kérdőíveket, így a kérdések, a válaszok, és az eredmények egyfajta dokumentációs felületet is betöltenek, kiindulási alapot adnak a tanácsadás folytatásához, a javaslatok kiegészítéséhez.